Gebze Yunus Emre Anaokulu

Vizyon: Okulumuzu; İlimiz Okul Öncesi Eğitim Kurumları içinde örnek bir eğitim veren, Okul Öncesi Eğitimin amaçlarına hizmet eden, Sosyal ve Kültürel Etkinliklerde adından söz ettiren, araç – gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, sosyalleşmiş, özgüveni olan, paylaşımcı, iş birliği yapabilen, mutlu, sevgiyle dolu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda Servis Hizmeti Bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzeyunusemreanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Arapçeşme Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi No 4 Gebze/KOCAELİ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri şehirdir.

Adres - Arapçeşme Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi No 4 Gebze/KOCAELİ

Ulaşım Okulumuz Gebze İlçe Merkezinde olup Gebze Belediyesine 100m, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 150m mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 55km´dir.